5-nov | Zwerfafval opruimactie

Op vrijdag 5 november gaan we in onze stad Nijmegen zwerfafval opruimen. Waarom? Omdat iedereen in een schone stad wilt wonen en zwerfafval ook gevaarlijk kan zijn voor dieren. Het komt regelmatig voor dat honden, katten en andere dieren overlijden doordat ze een stuk afval inslikken. Daarnaast kan zwerfafval in de waal belanden door harde wind stoten. Reden genoeg dus om eens de handen uit de mouwen te steken en samen ons steentje bij te dragen! Kom samen met je vrienden, familie of collega’s en schrijf je in door ons een WhatsApp berichtje te sturen. 

15:00 | Verzamelen bij Stationsplein 26 - Nijmegen

Om 3 uur verzamelen we bij het gebouw van Start Up Nijmegen. Dit is tegenover station Nijmegen (stationsplein 26). Op de locatie krijg je materialen, instructies en maak je kennis met de andere toppers die meedoen. Als we compleet zijn lopen we in groepen van ongeveer 10 personen naar de locatie waar je zwerfafval gaat opruimen.

15:15 - 16:45 | Zwerfafval opruimen

Eenmaal op locatie ga je natuurlijk zoveel mogelijk afval verzamelen en opruimen, maar dat is niet het enige. Om het extra leuk te maken hebben we een aantal spelelementen bedacht, waarbij je als groep en individueel kan winnen!

17:00 | Vrijdagmiddagborrel

Na het harde werken heeft iedereen toch echt een borrel verdient. Vanaf 17:00 ben je van harte welkom bij Start Up Nijmegen voor een lekker hapje en drankje. Entreeprijs? Een volle afvalzak!

In samenwerking met

Maattabel armbanden

Omtrek armband

Armband maat

15 cm

Smal (S)

17 cm

Medium (M)

19 cm

Large (L)

21 cm

Extra Large (XL)

Bepaal de maat van je armband door de omtrek van je pols te meten en er een marge bij op te tellen. Deze marge is afhankelijk van je voorkeur betreft pascomfort. Bij een:

Strakke armband + 1.5 cm

Medium Losse armband + 2.5 cm 

Losse armband + 3 cm.

De omtrek van je pols meet je het makkelijkst met een meetlint. Heb je er geen thuis liggen? Print dan ons meetlint uit.

kate hliznitsova vbnxgxj6cjg unsplash 1028x1536 2.jpg

Per conubia nostra, per inceptos hime Mauris in erat justom etone. Per conub per inceptos hime naeos.

Our London Shop

9235 Bayberry Drive
Hendersonville, NC 28792

london@email.com​
+51853 458 243