Heren Armbanden

Het vinden van een heren armband is soms een flinke uitdaging. Kijk je naar het design dan moet de armband passen bij jou en goed te combineren zijn met je kleding. Maar wat je het liefst draagt? Een armband met een verhaal waar jij compleet achter staat. Je kledingstijl is een middel om je te uiten en op een goede manier op te vallen.

15.png

Draag je een heren armband van Do More dan is het méér dan alleen een toevoeging aan je outfit. Met de armband laat je ook zien te geven om de wereld en de mensen om je heen. Wij doneren bij iedere bestelling €3,- aan een goed doel naar keuze. Simpelweg, ‘because we care’. Zo dragen we letterlijk en figuurlijk ons steentje bij.

De heren armbanden worden met oog voor detail en kwaliteit handgemaakt in Nederland. De natuursteen kralen en zilveren elementen worden bewerkt door ambachtelijke familiebedrijven uit Thailand en Indonesië. Iedere armband heeft zijn eigen unieke details om jouw outfit compleet te maken. Bestel daarom een armband, maak je outfit af en draag je steentje bij.

 

Armbanden voor heren met karakter

Onze heren armbanden zijn gemaakt voor mannen met karakter. Een man die openstaat voor nieuwe indrukken en met beide benen op de grond staat. Hij zet een stapje extra voor de mensen om zich heen. Door een kralenarmband van Do More te dragen steunt hij het goede doel en weet dat de armbanden op een verantwoorde manier zijn gemaakt. Met een unieke mannen armband bouwt hij samen met ons aan de wereld van morgen. Herken jij je in deze man? Dan is een armband van Do More wat voor jou.

 

Draag meerdere mannen armbanden0

Armbanden geven je outfit net een extra touch. Combineer je armbanden op de juiste manier met je kleding om ze op te laten vallen. Of draag er meerdere voor een mooi effect. Speel met verschillende kleuren, edelstenen en stijlen om je pols die look te geven die niemand anders heeft. Door mannen armbanden met elkaar te combineren maak jij je outfit af.
Handgemaakte armbanden in Nederland
Ons team is iedere dag bezig om unieke, sterke en duurzame armbanden te ontwerpen. Ambachtelijke familie slijperijen uit Thailand en Indonesië bewerken de zilveren elementen en natuursteen kralen met de grootste zorg en oog voor detail. Eenmaal in Nederland zetten we de elementen met de hand in elkaar tot de mannen armbanden die je ziet in onze webshop.

 

Heren armbanden kopen

Een mannen armband voor 16:00 besteld? Dan versturen wij hem nog dezelfde dag. Bij een bestelbedrag boven de 35 euro verzenden wij je bestelling gratis. Ook worden onze armbanden vaak cadeau gedaan. Daarom pakken wij deze gratis voor je in. Koop je een armband van Do More dan koop je niet alleen een fashion item. De armband toont een boodschap en heeft een specifieke betekenis. Want met de aankoop van een mannen armband help je anderen en proberen we de wereld een beetje mooier te maken.

Nick Beernink
5 januari 2022
Lees verder
Super kwaliteit armbandjes en mooie kralen. Zelf voor de lava stenen gegaan. Zien er stoer uit en gaan goed bij veel verschillende kledingstijlen. Zeker een aanrader én je steunt een goed doel: 1+1=3 !
Hannah El Fassi
28 januari 2022
Lees verder
Fan van de mooie armbandjes van Do More! Ik heb er eentje gekocht voor mijn broer en een voor mezelf. Nu lopen we samen met een mooie armband van Do More. Een prachtig merk dat zich inzet voor een betere wereld
Wout Janssen
26 januari 2022
Lees verder
Mooie sieraden! Super fijne communicatie! Ook super mooi om een steentje bij te kunnen bijdragen aan goede doelen.

Maattabel armbanden

Omtrek armband

Armband maat

15 cm

Smal (S)

17 cm

Medium (M)

19 cm

Large (L)

21 cm

Extra Large (XL)

Bepaal de maat van je armband door de omtrek van je pols te meten en er een marge bij op te tellen. Deze marge is afhankelijk van je voorkeur betreft pascomfort. Bij een:

Strakke armband + 1.5 cm

Medium Losse armband + 2.5 cm 

Losse armband + 3 cm.

De omtrek van je pols meet je het makkelijkst met een meetlint. Heb je er geen thuis liggen? Print dan ons meetlint uit.

kate hliznitsova vbnxgxj6cjg unsplash 1028x1536 2.jpg

Per conubia nostra, per inceptos hime Mauris in erat justom etone. Per conub per inceptos hime naeos.

Our London Shop

9235 Bayberry Drive
Hendersonville, NC 28792

london@email.com​
+51853 458 243