Transparantie

Wat we veranderen moet aantoonbaar zijn! Welke mensen we helpen en wat er concreet gebeurd met jouw centen, daar ligt onze focus!

01

Impact

Wij geloven in de kracht van vele kleine beetjes, want al deze beetjes maken een gigantische sprong voorwaarts. Wij zorgen dat deze kleine beetjes bij elkaar komen, zodat de sprong voorwaarts ook daadwerkelijk wordt gemaakt. Meer hierover vind je terug op onze impact pagina.

02

Herkomst

Om volledig transparant te zijn is het onze taak om ieder component van het product te traceren. Met dit inzicht kunnen wij verantwoorde keuzes maken in ons productieproces. We streven er naar om het proces 100% inzichtelijk te maken. Daarom laten we in detail zien wat we weten, maar ook wat we nog niet weten.

03

De kosten

Wij vinden dat jij het recht en wij de plicht hebben om te laten zien waarvoor je betaald. Hierdoor krijg je inzicht in de waarde van een sieraad. Om de waarde van een sieraad te begrijpen heb je inzicht nodig in de kosten. Daarom vind je op iedere product pagina een kostenoverzicht van het desbetreffende product. 

Een persoonlijke reden om méér te doen

De gedachten om méér te willen doen is ontstaan na een minder leuke gebeurtenis. Door het overlijden van een dierbaren aan de gevolgen van kanker kreeg ik, Thomas sterk het gevoel iets te willen doen voor de bestrijding van kanker. Na een vakantie een Turkije en een opdracht voor school werd de link gelegd tussen het maken en verkopen van sieraden voor het goede doel. Met dit concept zijn we begonnen in 2020 en met gepast succes. Samen met ruim 150 mensen hebben we meer dan €1500 opgehaald voor Support Casper.

Iedereen heeft zijn eigen verhaal

Het geeft mij een super goed gevoel om méér te doen voor een ander en dat werkt aan beide kanten. Alleen geld ophalen voor kanker is voor mij iets heel persoonlijks, maar iedereen heeft zijn eigen verhaal en zo een intrinsieke motivatie om meer te doen voor een ander. Daarom kun je nu zelf kiezen welke organisatie je wil steunen. Zo kunnen we samen steen voor steen bouwen aan een betere wereld.

 
Afbeelding why more 3
X