Ons Verhaal

Do More - het sieradenmerk dat méér doet

Stap in onze wereld vol passie en betrokkenheid, waar we geloven dat zelfs kleine daden een grote impact kunnen hebben. Ontdek hoe we traditionele normen uitdagen en ruimte willen creëren voor een nieuw geef-systeem, waarin iedereen de kracht heeft om te geven.

15.png
dsc06468
dsc06172
6.png

We geloven in een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn en klaar wil staan voor een ander. Om vanuit jouw persoonlijke kracht een bijdrage te leveren en steen voor steen te bouwen aan een betere wereld. Dat is de meerwaarde van onze ‘Do More’ mentaliteit.

Visie

We geloven dat kleine bijdragen grote impact kunnen hebben op de wereld van morgen. Daarom zorgen we ervoor dat mensen op laagdrempelige wijze hun steentje kunnen bijdragen.

Missie

Ons missie is het verspreiden van onze Do More mentaliteit. Consumenten en organisaties inspireren en kennis laten maken met ons geef-systeem. Zo streven we ernaar om een verschil te maken door tastbare veranderingen teweeg te brengen en mensen in staat te stellen bij te dragen aan een betere wereld.

”In 2019 ben ik begonnen met Do More. De zus van mijn toenmalige vriendin overleed op 23-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker en ik wilde iets doen. Ik ben toen kralenarmbanden gaan maken om geld op te halen voor het onderzoek van Support Casper.

Thomas Janssen - oprichter Do More

In de afgelopen vier jaar heeft Do More zich doorontwikkeld tot een merk dat meer doet dan alleen geld ophalen voor onderzoek naar kanker. We organiseren en ondersteunen verschillende projecten, want iets doen voor een ander voelt goed voor beide partijen en creëert positieve verandering.”

 

Productieproces
van begin tot eind

Niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant willen wij ons steentje bijdragen. Daarom geloven we in een transparant productieproces. We willen dat je weet waar jouw sieraad vandaan komt en hoe deze is geproduceerd. Maar we zijn ook eerlijk, want als kleine speler hebben we niet onze hele keten inzichtelijk. Daarom nemen we je graag mee in de reis van onze producten en vertellen we wat we wel, maar ook wat we (nog) niet weten.

dsc07484
7.png
dsc05646

Stijlvol en betrokken

Ontdek onze collectie en zet de eerste stap naar verandering. Bij elke aankoop draag je automatisch 3 euro bij aan een goed doel naar keuze. Samen zorgen we voor positieve impact.

15.png
dsc05906
8.png

Maattabel armbanden

Omtrek armband

Armband maat

15 cm

Smal (S)

17 cm

Medium (M)

19 cm

Large (L)

21 cm

Extra Large (XL)

Bepaal de maat van je armband door de omtrek van je pols te meten en er een marge bij op te tellen. Deze marge is afhankelijk van je voorkeur betreft pascomfort. Bij een:

Strakke armband + 1.5 cm

Medium Losse armband + 2.5 cm 

Losse armband + 3 cm.

De omtrek van je pols meet je het makkelijkst met een meetlint. Heb je er geen thuis liggen? Print dan ons meetlint uit.

kate hliznitsova vbnxgxj6cjg unsplash 1028x1536 2.jpg

Per conubia nostra, per inceptos hime Mauris in erat justom etone. Per conub per inceptos hime naeos.

Our London Shop

9235 Bayberry Drive
Hendersonville, NC 28792

london@email.com​
+51853 458 243