Maattabel

Why More

De kracht van transparantie

Transparant zijn is voor ons een belangrijke norm. Wij willen altijd méér doen en voor ons betekent dat tastbare verandering. Welke mensen helpen wij en wat gebeurd er concreet met jouw centen daar ligt onze focus. Om die reden zijn wij transparant in de impact die we maken, de herkomst van sieraden en de prijzen van een product.

01

Impact maken

Do More staat letterlijk voor méér doen. Vanzelfsprekend is dat transparantie op het gebied van impact belangrijk is. Wij geloven in de kracht van kleine beetjes, want vele kleine beetjes brengt echte verandering teweeg. Op de impact pagina zie je welke tastbare impact we hebben gemaakt en wat er op de planning staat.

02
img_2820@0,25x_optimized

Sieraden traceren

Niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant willen we transparant zijn. Daarom is het onze taak om de herkomst van ieder product te traceren. Met dit inzicht kunnen wij verantwoorde keuzes maken in ons productieproces. We streven er naar om ieder proces 100% inzichtelijk te maken. Daarom laten we in detail zien wat we weten, maar ook wat we niet weten.

03

Wat kost een sieraad?

Wij vinden dat jij het recht en wij de plicht hebben om te laten zien waarvoor je betaald. Hierdoor krijg je inzicht in de waarde van een sieraad. Om de waarde van een sieraad te begrijpen heb je inzicht nodig in de kosten. Daarom vind je op iedere product pagina een kostenoverzicht van het desbetreffende product. 

We’re on a mission to make the world a better place

Do More is het sieradenmerk dat letterlijk en figuurlijk een steentje bijdraagt. ‘’De impact van vele kleine beetjes wordt in de huidige wereld onderschat. Maar al deze stappen maken juist een gigantische sprong voorwaarts die we samen aan moeten gaan.’’ zegt Thomas eigenaar van Do More.

Daarom doneert Do More bij aankoop van ieder sieraad €3,- aan een goed doel naar keuze en bieden we iedereen de mogelijk om iets extra’s te doneren. Ook organiseren we jaarlijks meerdere acties om te laten zien hoe makkelijk en hoe leuk het eigenlijk is om je steentje bij te dragen.

Alle sieraden zijn gemaakt van natuursteen. ‘’Sieraden en natuurstenen hebben al duizenden jaren, zelfs al lang voor de griekse oudheid symbolische betekenissen. Vaak een symbool van macht en status, maar het heeft ook soms een persoonlijke betekenis.’’ zegt Thomas. Hij heeft Do More opgericht nadat de zus van zijn toenmalige vriendin overleed aan kanker. ‘’Van dichtbij maakte ik mee welke impact kanker heeft op iemand en op hun familie en vrienden.’’ Voor Thomas de reden om méér te doen voor de bestrijding van kanker.

Voor Thomas hebben de sieraden van Do More daarom ook een symbolische betekenis. ‘’Als ik de sieraden van Do More draag en dat samen met 300 anderen. Dan zijn de sieraden niet alleen items om je outfit te upgraden. Nee, de sieraden staan voor mij symbool voor wie je bent, wat je hebt meegemaakt en waar je in gelooft.’’, zegt Thomas.

‘’Ik geloof in de kracht van kleine beetjes, want vele kleine beetjes kunnen echte verandering teweeg brengen. Vanuit deze kracht bouwen we samen steen voor steen aan een betere wereld’’.

Do More - Community

Maattabel armbanden

Omtrek armband

Armband maat

15 cm

Smal (S)

17 cm

Medium (M)

19 cm

Large (L)

21 cm

Extra Large (XL)

Bepaal de maat van je armband door de omtrek van je pols te meten en er een marge bij op te tellen. Deze marge is afhankelijk van je voorkeur betreft pascomfort. Bij een:

Strakke armband + 1.5 cm

Medium Losse armband + 2.5 cm 

Losse armband + 3 cm.

De omtrek van je pols meet je het makkelijkst met een meetlint. Heb je er geen thuis liggen? Print dan ons meetlint uit.