Ruilen en Retourneren

Alles sieraden ontwerpen we zelf en worden door ons met de handgemaakt.. In onze werkplaats gebruiken we alleen de beste materialen. A-kwaliteit natuursteen en een dik siliconen draad voor een sterke en mooie armband. Het komt niet vaak voor, maar het kan gebeuren dat de armband knapt. Gratis en ongeacht de aankoopdatum repareren wij de armband! Daarnaast bieden wij je op ieder sieraad een garantie van 3 maanden. Alles sieraden ontwerpen we zelf en worden door ons met de handgemaakt.. In onze werkplaats gebruiken we alleen de beste materialen. A-kwaliteit natuursteen en een dik siliconen draad voor een sterke en mooie armband. Het komt niet vaak voor, maar het kan gebeuren dat de armband knapt. Gratis en ongeacht de aankoopdatum repareren wij de armband! Daarnaast bieden wij je op ieder sieraad een garantie van 3 maanden.

Wij repareren je sieraad zelf. Al onze producten worden met de handgemaakt in onze werkplaats in Nijmegen.

  1. Geen zorgen. Op ieder sieraad bieden we levenslange reparatieservice aan. Daarom repareren we je sieraad kosteloos. Volg de stappen zoals hieronder om je reparatie aan te melden.
  2. Om een product te laten repareren download je het retourformulier en vul je deze in.
  3. Pak het product in voor de terugreis:
  4. Pak het sieraad goed in en gebruik het liefst het originele sieradendoosje. Zo verlaag je de kans op beschadiging
    Verstuur het product terug als brievenbuspakketje met PostNL door deze aan te melden via https://jouw.postnl.nl/?pst=directpakketversturen#!/versturen/details. De verzendkosten dien je zelf te betalen. Lever het pakketje in via een PostNL-punt bij jou in de buurt.
  5. Binnen 7 dagen repareren wij de armband en sturen deze terug. Deze verzendkosten worden door ons betaald.

Stuur de artikelen terug naar het onderstaand adres:

Do More
Langestraat 56a
6851 AS Huissen

 

Zeker. We repareren het product gratis voor je. Het enige wat je dient te betalen zijn de verzendkosten voor het terugsturen van het product.

Voor ieder product hanteren we een garantietermijn van 3 maanden.

Binnen 30 dagen na het ontvangen van je product heb je 3 opties

  • Je product ruilen voor een ander product of maat;
  • Je product gratis laten repareren;
  • Je product gratis retourneren en geld terug laten storten.