Heren kralenarmbanden

Het vinden van een heren kralenarmband dat past bij jou is soms een flinke uitdaging. Zowel qua stijl als identiteit. Het design van een armband gecombineerd met je kleding zorgt ervoor dat jij er iedere dag goed uitziet. Aan de andere kant vind je het vet als je een merk draagt dat bij je past. Op een goede manier en vooral op jouw manier opvallen. Dat is wat je creëert met je stijl.

15.png

Het dragen van een kralenarmband van Do More is méér dan alleen een toevoeging aan je outfit. Met een kralenarmband voor heren draag je letterlijk en figuurlijk een steentje bij. Het laat zien dat je zowel om de wereld als om de mensen om je heen geeft. Met iedere bestelling doneren wij €3,- aan een goed doel naar keuze. Ook wij doen graag goed voor de wereld. Simpelweg ‘because we care’.

Onze natuursteen kralen komen van ambachtelijke familie slijperijen uit Azië. Met een oog voor detail en kwaliteit bewerken zij de stenen tot vette kralen. Iedere armband heeft unieke details om jouw outfit compleet te maken. Bestel een heren kralenarmband, maak je outfit af en draag een steentje bij.

 

Kralenarmbanden voor mannen met een verhaal

Onze kralenarmbanden passen bij mannen met karakter. Een man die zorgt voor de mensen om hem heen en anderen niet in de kou laat staan. Het is iemand die altijd voor je klaar staat. Zijn persoonlijkheid vertaald zich ook in zijn kleding. Met zijn sieraden valt hij op een goede op. Door een kralenarmband van Do More te dragen steunt hij het goede doel en weet hij dat de armband op een verantwoorde manier is gemaakt. Namelijk handgemaakt in Nederland. Met deze unieke mannen kralenarmband laat hij zien dat hij om anderen en de wereld geeft. Herken jij je in deze man? Dan is een kralenarmband van Do More zeker wat voor jou.

 

Combineren van kralenarmbanden

Onder heren zijn kralenarmbanden al langer erg populair en dat zijn ze nog steeds. Combineer de kralenarmband met andere sieraden zoals je horloge. Of draag meerdere kralenarmbanden voor een speciaal effect. Speel met verschillende kleuren, stijlen en natuurstenen om je pols deze unieke look te geven die niemand anders heeft. Maak je outfit af door verschillende kralenarmbanden te combineren en je outfit net dat beetje extra te geven.

 

Kralenarmbanden uit Nederland

Dag in dag uit zijn we bezig met ontwerpen en produceren van sterke, unieke en duurzame kralenarmbanden voor heren. Met grootste zorg en oog voor detail zijn de kralen bewerkt door ambachtelijke familie slijperijen in onder andere Thailand en Indonesië. En eenmaal in Nederland zetten we de kralenarmband met de hand in elkaar.

(meer…)

Maattabel armbanden

Omtrek armband

Armband maat

15 cm

Smal (S)

17 cm

Medium (M)

19 cm

Large (L)

21 cm

Extra Large (XL)

Bepaal de maat van je armband door de omtrek van je pols te meten en er een marge bij op te tellen. Deze marge is afhankelijk van je voorkeur betreft pascomfort. Bij een:

Strakke armband + 1.5 cm

Medium Losse armband + 2.5 cm 

Losse armband + 3 cm.

De omtrek van je pols meet je het makkelijkst met een meetlint. Heb je er geen thuis liggen? Print dan ons meetlint uit.

kate hliznitsova vbnxgxj6cjg unsplash 1028x1536 2.jpg

Per conubia nostra, per inceptos hime Mauris in erat justom etone. Per conub per inceptos hime naeos.

Our London Shop

9235 Bayberry Drive
Hendersonville, NC 28792

london@email.com​
+51853 458 243