Do More for Impact

Letterlijk en figuurlijk je steentje bijdragen, want Do More betekent gewoon méér doen. iets doen voor een ander voelt goed voor beide partijen en creëert positieve verandering. Dat is de meerwaarde van onze Do More mentaliteit.

Met Do More willen we méér doen. Dat betekent voor ons dat we tastbare verandering teweeg willen brengen.

Waar we impact maken

Organisaties met een plan en doel

Bij iedere bestelling doneren wij €3,- aan een goed doel naar keuze. Je kunt kiezen uit drie organisaties die door millennials zijn aangeraden en wij vervolgens hebben gescreend. Wij vinden het namelijk belangrijk om te communiceren welke mensen wij helpen en wat er concreet gebeurd met jouw centen. Daarnaast moeten organisaties zich niet verschuilen achter hoge overhead kosten en lijden aan het strijkstok-syndroom. Daarom hebben we de organisaties gecontroleerd op transparantie en op financieel gebied. Zo besteden onze goede doelen minimaal 80% van hun omzet aan het doel dat zij nastreven.

Sociale initiatieven

Naast het steunen van goede doelen organiseren we door het jaar heen acties. Samen met lokale organisaties laten we zien hoe makkelijk en leuk het eigenlijk is om je steentje bij te dragen. Momenteel staan er drie acties op de planning: zwerfafval opruimen in Nijmegen, kinderen in een moeilijke situatie blij maken en oude kleding verzamelen en doneren. Met deze acties laten we zien wat het effect is als we met een grote groep ons steentje bijdragen. 

Organisaties die wij steunen

Support Casper

Support Casper

Support Casper is bezig met een innovatieve behandelmethode voor de bestrijding van kanker middels viro-immunotherapie. Meer weten?

Stichting Vluchteling

Stichting Vluchteling

1 op de 100 mensen wereldwijd is op de vlucht. Niet eerder waren dat er zoveel: ruim 82 miljoen mannen, vrouwen en kinderen. Meer weten over stichting vluchteling?

Plastic Soup Foundation

Plastic Soup Foundation

De tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen. Lukt dat niet, dan zadelen we toekomstige generaties op met een verschrikkelijke plaag. Meer weten?

Impact die is gemaakt

Momenteel staat de teller op €1400 dat is gedoneerd aan Support Casper. Ruim 150 mensen dragen een armband waarmee ze het onderzoek naar kanker hebben gesteund.

Samen met  B.A.S. voetbalacademy hebben we tijdens een voetbalag geld opgehaald namens Vera. Zij is 6 jaar en heeft een zeldzame tumor bij haar hersenstam. Daarnaast hebben we een aantal kleinigheidjes geregeld voor Vera en haar familie om ze een hart onder de riem te steken. We hebben geld opgehaald voor het onderzoeksteam binnen het Prinses Maxima ziekenhuis, dat onderzoek doet naar deze vorm van kanker. Tijdens de voetbaldag hebben we €1030 opgehaald.

Impact die we gaan maken

Afval in de natuur wordt een steeds groter probleem. Voor zowel ongedierte in de stad als voor de dieren zelf.  Daarom gaan op vrijdag 5 november bij verschillende locaties zwerfafval opruimen in Nijmegen. Na afloop is er ook een afsluitende borrel en ook jij kan hier bijzijn, alleen of met je vriendengroep. Meer informatie voor het inschrijven komt.

Het is bijna december en dat betekent weer de jaarlijkse cadeautjes tijdens sinterklaas en kerst, maar dit is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Daarom gaan wij in december speelgoed en knuffels inzamelen om deze te kunnen geven aan kinderen in armoede. Zo hebben ook zij leuke cadeautjes tijdens de feestdagen.

Ieder seizoen kopen we weer nieuwe kleding die we vervolgens weer voor een jaar dragen. Daarom gaan we in februari oude kleding verzamelen en doneren. Meer informatie over deze actie volgt nog.

X