Maattabel

Do More for Impact

Doe méér en vier de successen die we samen hebben bereikt. Door de kracht van jouw aankoop hebben we de wereld een stukje mooier gemaakt. Ontdek welke impact we de afgelopen twee jaar hebben gemaakt en leer meer over ons impact model.

Waar we impact maken

Investeren in goede doelen met een plan en doel

Bij iedere bestelling doneren we €3,- aan een goed doel naar keuze. Kies uit drie organisaties die door onze klanten zijn aangeraden en wij hebben gescreend. Wij vinden het belangrijk om te communiceren welke mensen wij helpen en wat er concreet gebeurd met jouw centen. Zo willen wij dat goede doelen zich niet verschuilen achter hoge bedrijfskosten en zo lijden aan het strijkstok-syndroom. Daarom controleren we de organisaties op transparantie en financieel beleid. Zo besteden onze goede doelen minimaal 80% van hun omzet aan het doel dat zij nastreven.

Organiseren en steunen van lokale initiatieven

Door het jaar heen organiseren en steunen we lokale initiatieven. Tijdens deze acties wordt het namelijk meteen duidelijk wat de kracht is van vele kleine beetjes. Méér doen, meer handen uit de mouwen en meer mensen met een glimlach, daar streven we naar.

Organisaties die wij steunen

Impact die is gemaakt

Momenteel staat de teller op €1836dat is gedoneerd aan onze goede doelen. Ruim 300 mensen dragen een sieraad van Do More, waarmee ze laten zien dat ze een steentje bijdragen. 

Samen met B.A.S. Voetbalschool hebben geld opgehaald namens #TeamVera voor het Prinses Maxima ziekenhuis opgehaald. Op 5 juli 2021 stond de voetbaldag in het teken van Vera. Ze is 6 jaar en heeft een zeldzame tumor bij haar hersenstam. Na een lange en zware periode van ziekenhuisbezoeken wilde wij haar en haar familie in hart onder de riem steken. Ook hebben we een bedrag van €1030 dat we hebben gedoneerd aan een onderzoeksteam binnen het Prinses Maxima ziekenhuis dat onderzoek doet naar hersentumoren.

Black Friday was voor ons Give Friday. Samen met meer dan 35 gezinnen hebben we speelgoed en knuffels ingezameld voor kinderen in armoede. Het resultaat? Een overvolle bestelbus en meer dan 80 kinderen blij gemaakt met Sinterklaas. Zo droegen we samen ons steentje bij!

Inzicht in de Supply Chain

We zetten ons in voor een betere wereld door goede doelen en sociale initiatieven te steunen. Maar dat moet niet ten koste gaan van anderen. Daarom willen wij weten waar onze producten vandaan komen, wie het heeft gemaakt en hoe dit is gedaan. Hoe complex een supply chain ook kan zijn, alleen met inzicht in het productieproces kunnen we verantwoorde keuzes maken. Zo zorgen wij ervoor dat we niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant impact maken.

Maattabel armbanden

Omtrek armband

Armband maat

15 cm

Smal (S)

17 cm

Medium (M)

19 cm

Large (L)

21 cm

Extra Large (XL)

Bepaal de maat van je armband door de omtrek van je pols te meten en er een marge bij op te tellen. Deze marge is afhankelijk van je voorkeur betreft pascomfort. Bij een:

Strakke armband + 1.5 cm

Medium Losse armband + 2.5 cm 

Losse armband + 3 cm.

De omtrek van je pols meet je het makkelijkst met een meetlint. Heb je er geen thuis liggen? Print dan ons meetlint uit.