Kralenarmband

Het vinden van een kralenarmband die past bij jou is soms een flinke uitdaging. Zowel qua stijl als identiteit. Het belangrijkste is dat je een kralenarmband draagt die je goed combineert met je kleding. En hoe mooi is het als die ene armband ook nog eens een verhaal met zich meedraagt waar jij achter staat?

15.png

Het dragen van een kralenarmband van Do More is méér dan alleen een toevoeging aan je outfit. Het laat zien dat je geeft om de wereld en de mensen om je heen. Wij doneren bij iedere bestelling €3,- aan een goed doel naar keuze. Simpelweg ‘because we care’. Zo dragen we samen letterlijk en figuurlijk ons steentje bij.

Onze natuursteen kralen komen van ambachtelijke familie slijperijen uit Azië. Met een oog voor detail en kwaliteit bewerken zij de stenen tot kralen. In Nederland zetten we de kralen met de hand in elkaar tot de kralenarmbanden die je ziet in onze webshop. Iedere armband heeft unieke details om jouw outfit compleet te maken. Bestel dus nu een kralenarmband, maak je outfit af en draag een steentje bij.

 

Kralenarmbanden met karakter

Draag je een kralenarmband van Do More? Dan zegt dat iets over jouw karakter. De armband past bij iemand die altijd zorgt voor de mensen om hem heen en anderen niet in de kou laat staan. Die ene persoon die altijd voor je klaar staat. Zijn identiteit vertaald zich ook in zijn kledingstijl. Met zijn stijl springt hij er op een goede manier tussenuit. Met het dragen van een kralenarmband van Do More steunt deze persoon het goede doel en weet dat de armbanden op een verantwoorde manier zijn gemaakt. Namelijk met de hand in Nederland. Met het dragen van een kralenarmband laat deze persoon zien te geven om anderen en de wereld. Herken jij jezelf in deze persoon? Draag dan Do More.

 

Mix and match kralenarmbanden

Kralenarmbanden zijn al voor lange tijd populair onder mannen en vrouwen en dat zijn ze nog steeds. Kralenarmbanden combineer je goed met andere sieraden. Combineer het bijvoorbeeld met je horloge of een zilveren armband voor een mooi effect. Of draag meerdere kralenarmbanden. Speel met verschillende kleuren, stijlen en natuurstenen om je pols dé look te geven die niemand anders heeft. Door kralenarmbanden te combineren maak jij je outfit af en geef je het net dat beetje extra.

 

Kralenarmbanden gemaakt in Nijmegen

Elke dag is ons team bezig met het ontwerpen en produceren van sterke, unieke en duurzame kralenarmbanden. De ambachtelijke familie slijperijen uit onder andere Thailand en Indonesië bewerken de kralen met grootste zorg en oog voor detail. In Nederland zetten we de kralen met de hand in elkaar tot de kralenarmbanden die je ziet in onze webshop.

 

kralenarmband kopen?

Bestel je een kralenarmband voor 16:00? Dan versturen wij deze dezelfde dag nog. Ook profiteer je van gratis verzending bij een bedrag boven de 35 euro. Onze kralenarmbanden geeft men vaak cadeau. Daarom pakken wij deze ook gratis voor je in. Koop je een kralenarmband van Do More dan krijg je niet alleen een fashion item. De kralenarmband weerspiegelt wie je bent en waar je in gelooft. Want met jouw aankoop maken we samen de wereld een beetje mooier te maken.

Nick Beernink
5 januari 2022
Lees verder
Super kwaliteit armbandjes en mooie kralen. Zelf voor de lava stenen gegaan. Zien er stoer uit en gaan goed bij veel verschillende kledingstijlen. Zeker een aanrader én je steunt een goed doel: 1+1=3 !
Hannah El Fassi
28 januari 2022
Lees verder
Fan van de mooie armbandjes van Do More! Ik heb er eentje gekocht voor mijn broer en een voor mezelf. Nu lopen we samen met een mooie armband van Do More. Een prachtig merk dat zich inzet voor een betere wereld
Wout Janssen
26 januari 2022
Lees verder
Mooie sieraden! Super fijne communicatie! Ook super mooi om een steentje bij te kunnen bijdragen aan goede doelen.

Maattabel armbanden

Omtrek armband

Armband maat

15 cm

Smal (S)

17 cm

Medium (M)

19 cm

Large (L)

21 cm

Extra Large (XL)

Bepaal de maat van je armband door de omtrek van je pols te meten en er een marge bij op te tellen. Deze marge is afhankelijk van je voorkeur betreft pascomfort. Bij een:

Strakke armband + 1.5 cm

Medium Losse armband + 2.5 cm 

Losse armband + 3 cm.

De omtrek van je pols meet je het makkelijkst met een meetlint. Heb je er geen thuis liggen? Print dan ons meetlint uit.

kate hliznitsova vbnxgxj6cjg unsplash 1028x1536 2.jpg

Per conubia nostra, per inceptos hime Mauris in erat justom etone. Per conub per inceptos hime naeos.

Our London Shop

9235 Bayberry Drive
Hendersonville, NC 28792

london@email.com​
+51853 458 243