Inzamelingsactie: speelgoed, knuffels en kinderboeken

Sinterklaas is weer in het land en ook de Kerstman is weer druk bezig met alle voorbereidingen. Dé tijd van het jaar waarbij kinderen worden verwend met leuke cadeautjes. Jammer genoeg is dit niet vanzelfsprekend voor ieder gezin. En deze gezinnen gaan wij helpen!

Doneer aan kinderen in armoede

Het speelgoed dat we samen inzamelen wordt gedoneerd aan stichting Vincentius Vereniging Nijmegen. Zij hebben in Nijmegen een winkeltje met onder anderen speelgoed, boeken en knuffels. Deze winkel is open voor mensen en gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Alles wat je doneert komt door hun bij de juiste mensen terecht. 

Het speelgoed wordt bij je huis opgehaald

Op vrijdag 26 november is het Black Friday. Die dag rijden we met een bus rond in de omgeving Arnhem – Nijmegen om alle spullen bij mensen thuis op te halen. Ook bij jou thuis? Het enige wat je te wachten staat is het opruimen van de speelkamer of de spelletjeskast. Wij zorgen er daarna voor dat het speelgoed terecht komt bij de kinderen die het verdienen! Inschrijven kan heel makkelijk door ons een Whatsapp berichtje te sturen.

Hoe kan je meedoen?

Inschrijven kan gemakkelijk door ons een berichtje te sturen! Geef door waar we het speelgoed kunnen ophalen en wij komen vrijdag 26 november langsrijden met een busje. Niet thuis op vrijdag? Geen zorgen! In overleg komen we gewoon op een andere dag! 

Ieder kind een cadeautje met Sinterklaas en Kerst

Voorzorgsmaatregelingen corona

Ondanks de oplopende corona cijfers houdt het ons niet tegen om alle spullen bij mensen thuis op te halen. Om verspreiding tegen te gaan zullen wij ons voor en na de actie laten testen, komen we niet bij mensen binnen en houden we 1,5 meter afstand.

Belangrijk om te vermelden

Maattabel armbanden

Omtrek armband

Armband maat

15 cm

Smal (S)

17 cm

Medium (M)

19 cm

Large (L)

21 cm

Extra Large (XL)

Bepaal de maat van je armband door de omtrek van je pols te meten en er een marge bij op te tellen. Deze marge is afhankelijk van je voorkeur betreft pascomfort. Bij een:

Strakke armband + 1.5 cm

Medium Losse armband + 2.5 cm 

Losse armband + 3 cm.

De omtrek van je pols meet je het makkelijkst met een meetlint. Heb je er geen thuis liggen? Print dan ons meetlint uit.

kate hliznitsova vbnxgxj6cjg unsplash 1028x1536 2.jpg

Per conubia nostra, per inceptos hime Mauris in erat justom etone. Per conub per inceptos hime naeos.

Our London Shop

9235 Bayberry Drive
Hendersonville, NC 28792

london@email.com​
+51853 458 243